Welcome and thank you for visiting syailashoppe.blogspot.com..Disini saya kongsikan tentang kesihatan, kecantikan, motivasi, perniagaan serta supplemen2 semulajadi khas untuk anda...





EKSKLUSIF utk anda..!!


JOM zassssss...!!!

Followers

Sunday, April 13, 2014

NUSTEMCELL PROMOSI...PROMOSI..PROMOSI...!!!

PROMOSI!! PROMOSI! PROMOSI!

Harga sebenar RM250 utk sekotak..tp sekarang sy bg anda untuk 2 kotak RM??? PLUS KEAHLIAN..!!! memang murah2 jer!!..kebaikan produk nustemcell utk KESIHATAN DAN KECANTIKKAN.

nk tahu kebaikannya nnti sy cerita

1. ADD FB saya : http://on.fb.me/1f9kDQs
2. Hantarkan PM 'Saya nak' disini : http://on.fb.me/1cq0YZr

Whatspp/SMS : 019 3489149

Layari : www.1mediamoney.com




TERBARU : 1MEDIAMONEY.COM

Terbaru Dipasaran!!!

Terbaek!!… Terhangat!!… Terhangit!!!..

Jom Sertai Kami Hari ini Juga!!!!
Tanpa Menaja Anda Boleh Jana Income Lumayan.Statement Menujukkan Bonus Unigen yg anda Terpaksa Terima sehingga 5 angka dr Upline2 anda.

Company Right Track Global sdn.bhd telah menawarkan teknik plan menjana pendapatan yang sangat luarbiasa dari bisnes2 lain.

Jangan berlengah lagi. Rebutlah peluang awal dan teratas dalam bisnes www.1mediamoney.com

Yang Benar2 serius ingin menambah pendapatan sampingan.

ADD/PM/WHATSAPP 019-3489149  @ SUHAILA





Wednesday, October 02, 2013

PROMO SHAKLEE OKTOBER - COLLAGEN POWDER

Official poster PROMO OKTOBER. Shaklee Collagen Powder buy 6 free 1. Beli 6 percuma 1 kotak. Yg bestnyer lagi....dpt double bonus:
★ Free membership worth rm75
★ Cash Bonus worth rm100++

Best kn?? Stok utk 7 bln...berbaloi2. Nk tau lebih detail sms/whatsapp k...

Suhaila Yusof
019-3489149

 

Thursday, September 19, 2013

Bila sebut jer mengenai Evening Primrose Oil (EPO) ramai yang tahu dan ianya sangat sinonim dengan wanita. Ada yang selalu terlupa nak makan supplement lain tapi EPO tak boleh tinggal. Haaa..begitulah pentingnya Evening Primrose Oil ni kepada kaum wanita.

Apa itu EPO?

Evening primrose oil ni diekstrak dari biji benih pokok Evening primrose dan specialnya bunga ni berkembang bila waktunya dah petang.
Evening primrose is a plant native to North America, but it grows in Europe and parts of the Southern hemisphere as well. It has yellow flowers that bloom in the evening. Evening primrose oil contains gamma-linolenic acid (GLA), an essential fatty acid. Essential fatty acids are required by the body for growth and development, and must be obtained from the diet.
Sumber : NCCAM

Apa khasiat EPO ni?

Evening primrose oil digunakan secara tradisional sejak dari tahun 1930 lagi untuk merawat eczema, satu keadaan di mana kulit jadi kemerah-merahan, gatal atau kelihatan bersisik disebabkan alahan/alergi atau iritasi. Ia juga digunakan untuk rawatan seperti sakit sendi (Rheumatoid Arthritis), masalah yang melibatkan kesihatan wanita seperti sakit pada payudara yang disebabkan kitaran haid, simptom menopause, premenstrual syndrome (PMS), kanser dan juga diebetes.

Apa kandungan EPO?

Kandungan utama dalam EPO adalah asid lemak Omega-6 yang lebih dikenali sebagai gamma-linolenic acid (GLA). GLA akan ditukarkan kepada bahan yang dinamakan prostaglandin El yang boleh mengurangkan bengkak dan meredakan kesakitan – sumber : dr.zubaidi
GLA ni cukup banyak khasiatnya. Antaranya ialah:
- Membantu dan mengawal kitaran haid
– Membantu meningkatkan kesuburan (bagi yang sedang trying to conceive, GLA membantu menghasilkan cecair serviks yang lebih berkualiti)

– Melegakan sindrom PMS (Sindrom Pre Haid)

– Membantu dalam menangani menopaus

– Menguatkan kuku dan rambut

– Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri

– Membantu menangani ekzema

– Melegakan simptom akibat artritis rheumatoid (sakit sendi)

– Mengandungi Vitamin E untuk menguatkan dinding arteri

– Menguatkan imuniti tubuh

– Memperlahankan proses penuaan (awet muda)

– Mengurangkan ‘blood clot’ yang boleh menyebabkan serangan jantung

– Mengawal kencing manis dan darah tinggi

– Mengawal kolesterol

– Bagus untuk fungsi saraf

Shaklee ada tak EPO supplement?

Shaklee sentiasa menawarkan sesuatu yang terbaik untuk anda iaitu Shaklee GLA Complex. Ianya sudah pasti lebih baik dari Evening Primrose Oil yang terdapat di pasaran. Nama GLA tu sendiri pun diambil sempena kandungan utama dalam EPO iaitu gamma-linolenic acid (GLA). 
Shaklee GLA Complex merupakan kombinasi minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E. Jadi, bonuslah buat pengamal GLA Complex ni sebab ianya membantu mencantikkan kulit anda dan kelihatan berseri-seri!

Biasanya, GLA digunakan secara tradisional bagi melegakan kesakitan semasa datang haid, sakit kepala, mengatur kitaran haid dan melegakan tanda-tanda putusnya haid. *
Tiada perisa, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.  Tidak digalakkan bagi ibu mengandung.

Jom dapatkan Shaklee GLA Complex untuk kesihatan anda. Hormon stabil, kulit cantik berseri dan bebas jerawat dan jeragat!

Tak mahal pun..harga pasaran RM91.25 untuk semenanjung M’sia dan RM95 untuk Sabah Sarawak. Nak dapatkan GLA anda hari ini dengan harga yang special?? Hubungi saya sekarang di 019-3489149 [PN.SUHAILA]

SET UNTUK IBU HAMIL DARI SHAKLEE

Pastinya ramai ibu yang ambil mudah tentang pengambilan vitamin ketika mengandung. Kebiasaannya antara masalah yang selalu dihadapi oleh si ibu ialah HB rendah... selalu kena marah dengan nurse la... satu lagi... berat bayi dalam kandungan kurang...dan kemungkinan juga ada yang tidak bermaya dan lemah ketika nak bersalin.

Tahukah anda jika kekurangan HB boleh menyebabkan maut pada anak dalam kandungan? Ia disebabkan oksigen yang tak dapat disalurkan pada anak dengan sempurna. Jadi pilihan di tangan anda!


Di sini saya nak share tentang set kehamilan atau set mengandung shaklee yang boleh bantu anda naikkan HB di samping dapat BONUS lain... haa apa dia?


♥KULIT BAYI PUTIH GEBU

♥KULIT IBU PUN MAKIN CANTIK
♥BAYI SIHAT DAN MONTEL
♥IBU BERTENAGA KETIKA BERSALIN


Mungkin tak semua item anda nak ambil bukan? Ada yang jenis tak suka telan pil... tapi ada yang malas nak bancuh ESP... So terpulang pada anda. Kami sudi membantu!

Haaa... macam mana? nak cuba? Tak percaya? Jom tengok testimoni di bawah.


Testimoni set kehamilan Shaklee #1:

 Testimoni set kehamilan shaklee #2:

  Testimoni set kehamilan shaklee #3:


Rata-rata menyatakan yang bacaan HB naik dan bayi yang lahir pula berkulit cerah, putih dan gebu.. hmmm sape tak nak kan? Heheh


Hubungi/whatsapp/sms saya
SUHAILA [ 019-3489149 ] untuk info dan harga special SHAKLEE especially buat mereka yang berada di PENGKALAN HULU, PERAK dan BALING, KEDAH..!!

Wednesday, September 18, 2013

SET KEHAMILAN SHAKLEE UNTUK IBU MENGANDUNG

Kehamilan merupakan suatu pengalaman yang terindah. Ibu-ibu pasti teruja apabila mendapati diri mereka berbadan dua terutama bagi pasangan yang lama menantikan kehadiran cahaya mata. Apabila ibu disahkan hamil perkara yang perlu dititikberatkan adalah dari segi permakanan. Sepanjang tempoh kehamilan banyak nutrient yang diperlukan oleh ibu-ibu seperti Asid folic, Zat Besi, Kalsium, Protein, Karbohidrat, Vitamin B, Vitamin C, Vitamin D, Magnesium, Asid Lemak Omega 3 bagi menampung keperluan nutrisi tambahan untuk pembentukan bayi dalam kandungan. Nutrien yang mencukupi dapat mengelakkan gejala-gejala seperti dibawah:

❊Paras Hemoglobin rendah/anemia - keguguran, kelahiran bayi pra matang, bayi kecil, koma, meningkatkan kebarangkalian ibu meninggal dunia
❊Masalah sembelit
❊Diabetes ketika hamil – risiko kematian bayi baru lahir, bersalin secara pembedahan, kecederaan kelahiran akibat bayi yang besar
❊Praeklampsia/darah tinggi ketika hamil – punca kematian ibu hamil, sawan, kelahiran awal secara paksa/induction of labour 1-2 minggu dari tarikh jangkaan kelahiran
❊Mabuk/morning sickness
❊Kekejangan otot
❊Kecacatan bayi

Pengambilan supplement dan makanan yang seimbang adalah penting bagi memastikan ibu dan bayi sihat. Jadikanlah kehamilan ibu-ibu suatu pengalaman yang terindah dan elakkan kerisauan dengan pengambilan supplement SHAKLEE kerana SET KEHAMILAN SHAKLEE dapat membekalkan nutrisi yang lengkap.
B COMPLEX
B Complex terdiri dari 8 jenis vitamin B yang diperlukan oleh ibu mengandung bagi fungsi normal sistem badan. Asid Folik adalah salah satu vitamin B yang sangat penting dalam pertumbuhan otak, saraf dan tulang belakang bayi. Kekurangan asid folik semasa mengandung boleh menyebabkan kecacatan tulang belakang pada bayi. 


VITAMIN C
Vitamin C juga memainkan peranan penting semasa mengandung. Ia membantu pembentukan kolagen bagi membina otot, tulang dan kartilaj bayi. Ia juga membantu penyerapan asid folik yang lebih baik oleh tubuh. Selain itu sebagai anti oksidan, vitamin C penting untuk ketahanan tubuh ibu mengandung yang mudah mendapat jangkitan penyakit.


OSTEMATRIX
Kalsium, Magnesium dan Vitamin D adalah bahan penting di dalam Ostematrix Shaklee. Jika ibu mengandung kurang mengambil makanan berkalsium semasa mengandung, sistem badan akan mendapatkan kalsium dari tulang ibu untuk dibekalkan kepada bayi. Kesannya, ibu akan mudah mendapat masalah tulang seperti osteoporosis, tulang rapuh dan lemah di kemudian hari. Pengambilan Magnesium semasa mengandung boleh membantu masalah sukar tidur dan kekejangan semasa mengandung. KekuranganVitamin D pula semasa mengandung pula boleh menyebabkan pelbagai komplikasi kehamilan dan kelahiran seperti preclampsia, riket dan tulang yang tidak normal pada bayi yang dilahirkan.

OMEGA GUARD
Pakar pemakanan berpendapat, pengambilan Omega 3 oleh ibu mengandung dapat membantu perkembangan otak, sistem saraf dan mata bayi di dalam kandungan. Ada kajian mendapati pengambilan DHA dan EPA boleh mengelakkan kelahiran bayi pramatang, bayi kurang berat dan merendahkan risiko pre-eklampsia. Selain itu, kekurangan omega 3 pada ibu dikatakan boleh menyebabkan ibu mudah mendapat tekanan termasuk 'meroyan' selepas bersalin.

ENERGISING SOY PROTEIN (ESP)

ESP adalah minuman protein dari soya yang mengandungi kesemua 9 jenis asid amino yang diperlukan oleh badan. Asid amino adalah bahan penting dalam pembinaan dan pembaikan sel, diperlukan dalam tindakbalas enzim dan kimia badan serta fungsi tubuh sistem badan. Pengambilan ESP oleh ibu mengandung membantu masalah keletihan akibat morning sickness, kandungan yang semakin membesar dan ibu yang aktif. Ia membekalkan tenaga selama berjam-jam serta membantu mengurangkan masalah pedih ulu hati dan rasa lapar berlebihan semasa mengandung.

TESTIMONI PENGGUNA

Jom kita baca pengalaman ibu-ibu mengandung yang telah amalkan set ni :

Cerita Pn. Dieyna (kredit) :
"Alhamdulillah sepanjang Dieyna memakan semua suplemen di atas, tiada sebarang masalah sepanjang tempoh kehamilan.. Kaki kejang pun jarang berlaku.. dan yang bestnya... kulit Dieyna tidak kering... HB normal, tekanan darah stabil... Syukur, Baby dalam perut pun membesar mengikut schedulenya... Seawal 20 minggu kehamilan, degupan jantung baby dah dapat didengar dengan menggunakan alatan klinik kesihatan. Jururawat beritahu biasanya 24 minggu ke atas baru leh kesan degupan jantung baby... Syukur sangat... Semoga baby dalam rahim ni membesar dengan sihat dan kuat ye..."
Cerita Pn. Hana (kredit) :
"Saya mula ambil set shaklee masa menyusukan anak yang sulung. Masa tu memang penat sebab dia kuat menyusu dan kurang tidur malam dan tak nak lepas sik nyusu jer.
Masa mengandungkan anak kedua saya memang ambil set penuh shaklee. Kesannya walaupun saya mengalami morning sickness saya masih boleh fokus semasa pemanduan ke pejabat. Balik rumah saya takla melepek sangat walaupun yang sulung masih lagi menyusu badan waktu malam.
Kat pejabat saya masih lagi naik turun tangga dan bergerak dengan aktif walaupun kadang-kadang ada simptom mengantuk yang melampau.
Saya jarang kena cram walaupun kat pejabat suhunya sejuk macam dalam peti ais. Macam tu juga di rumah. Saya amalkan pengambilan ostematrix dan omega untuk maintain tak kena cram dan suhu badan tak terlalu kesejukan selain ambil omega untuk baby dalam kandungan.
Ditakdirkan saya kemalangan jalanraya lagi 2 minggu mak bersalin. Masa kemalangan saya masih lagi boleh fikir nak buat apa dan tak panik walaupun saya kesakitan di dada.
Paling best masa nak bersalin saya boleh relax walaupun contraction kuat. Saya boleh pergi mandi dan buat solat sunat sebelum kejutkan suami untuk pergi hospital. Alhamdulillah saya tak panik dan relax je walaupun sakit. Boleh berbual dgn nurse kat dewan bersalin lagi masa tu."

Berminat??
Whatsapp/Sms/Call: 019-3489149 (Suhaila) untuk dapatkan harga yang istimewa 


SET KESUBURAN UNTUK SUAMI ISTERI

Dah bertahun mendirikan rumah tangga tapi masih lagi berdua. Hati mana yang tak sedih bila melihat rakan-rakan seangkatan yang dah
berkeluarga lengkap dengan cahaya mata masing-masing. Balik kampung, orang kampung pula sibuk bertanya. RIMAS, LEMAS, rasa macam tak nak jumpa orang.

PERNAHKAH ANDA MERASA SITUASI INI?

JIKA YA, mari berkenalan dengan SET KESUBURAN SHAKLEE.

Set Isteri
✔ GLA
membantu kitaran haid yang tidak teratur dan masalah senggugut yang
sering dialami ketika pre-menstrual, membantu meningkatkan kesuburan isteri dan sekaligus meningkatkan potensi persenyawaan berlaku, membantu sperma untuk terus hidup lama dalam Tiub Fallopio sekaligus meningkatkan peluang persenyawaan.

✔ ESP
memastikan sel ovum sentiasa dalam keadaan sihat, merupakan makanan asas bagi memastikan sel-sel badan dalam keadaan yang baik.

Set Suami

✔ Vitamin E
Meningkatkan keinginan seksual dan menambah tenaga, Membentuk sel sperma yang kuat dan sempurna. Vitamin E juga boleh diambil oleh isteri untuk meningkatkan keinginan seksual dan kesuburan

✔ ZINC
Kandungan Zinc dalam prostat lelaki adalah lebih 10x ganda dari organ lain. Justeru ia adalah mineral yang sangat penting untuk kesuburan lelaki, sangat penting untuk keupayaan seksual lelaki dan menguatkan sperma lelaki.

✉ SMS/WHATSAPP/WECHAT: 019-3489149 (Suhaila)
SID : 891021
 


 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space